Autoprevoznik blog, ideja

Poštovani posetioci sajta www.autoprevoznik.rs, želimo da Vas obavestimo da smo se odlučili za još jedan način povezivanja sa našim klijentima, a to je pisanje bloga “autoprevoznik blog”.

autoprevoznik blog

Za većinu ljudi prva asocijacija za autoprevoznika ili kamiondžiju jeste srednjovečni muškarac zapuštene brade(neretko brkova i kose) sa izbačenim masnim laktom kroz prozor, koji redovno „dobacuje“ sirenom svim pripadnicama lepšeg pola. Sve osobe takvog mišljenja moraćemo da razočaramo i kažemo da smo mi jednostavno moderni , savremeni prevoznici koji uvek idu u korak sa vremenom, a uglavnom  jedan ispred naše cenjene, i hvala bogu brojne konkurencije.

Ovde ćemo uglavnom pisati o temama iz naše delatnosti, ponekad i o aktuelnostima, uglavnom formalno ali biće i postova koji  će biti neformalni šaljivi i još više zanimljivi.

Autoprevoznik blog, cilj bloga

Naš cilj je da vam prenesemo naše stavove i iskustva, da čujete mišljenje iz našeg ugla i našu percepciju dešavanja oko prevoza robe. Gradjevinski materijal, selidbe beograd, ili možda kombi prevoz, uvek ćemo biti raspoloženi da Vam kažemo nešto više o započetoj temi i svim procesima vezanim za istu. Mi smo ovde zbog Vas!

Autoprevoznik Blog, zelja

Radujemo se ovom novom kontaktu sa klijentima i nadamo se da će Vam se dopasti naše pisanje koje ćete sa uživanjem čitati, a mi se trudimo da damo sve od sebe i sto više tekstova da pišemo u narednoj godini koja je pred nama.

 

Blog jednog autoprevoznika,

NOLE prevoz

error: Content is protected !!