Kamionski prevoz svih vrsta tereta i selidbe

Prevoz tereta do 12.000kg i dužine do 7,2m

Cene prevoza od 4.500 dinara, duže rute(preko 200km) cena već od 85 din/km

Kamionski prevozPotreban vam je prevoz robe kamionom ili stvari u većim količinama? Roba je stigla i potreban je transport kontejnera ili veće količine paleta ili kojim slučajem prevoz gabaritnih mašina, ili struga?

Možemo se pohvaliti da je kamionski prevoz delatnost sa kojom je naša kompanija učinila prve korake u osvajanju svog dela tržišta, i posle skoro dve decenije postali smo jedan od lidera u toj oblasti. Kamioni su novije generacije, i maksimalno opremljeni da odgovore svim vašim zahtevima i potrebama.

Važno je da znate da su naši kamioni dužine 7,2m i nosivosti do 6000kg, poseduju rampu za lakši utovar i istovar, a u svakom kamionu se nalazi paletar pomoću kojeg se lakše manevriše sa robom koja je na paletama.  Kamion nikako ne može biti kombi vozilo sa ceradom maksimalne dužine oko 4 metra i nosivosti 2500kg, za takve usluge možemo da ponudimo naša kombi vozila dužine 4,6m i nosivosti do 2500kg koja opet želimo da naglasimo, nisu kamion već kombi.

Kamionski prevoz idealan za selidbe većih stanova i poslovnih prostora

Kada su u pitanju veće selidbe stana, poslovnog prostora ili radionice, kamionski prevoz je idealan za tu vrstu usluge. Prevoz vršimo na teritoriji Srbije i šire, sa mogućnošću i iznajmljivanje kamiona sa vozačem, u slučaju da vam treba ceo dan i samo vama na raspolaganju.

Radujemo se vašem kontaktu koji možete učiniti preko telefona ili popunjavajući online formular, posle čega ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku.

 Zašto se nama obratiti za uslugu kamionski prevoz?

  • Pored kamionskog transporta robe nudimo vam i radnike za utovar-istovar, a takođe imate na raspolaganju i opciju iznajmljivanje kamiona na dnevnom nivou
  • Usluge kamionskog prevoza vršimo u bilo koje doba dana i noći, vikendom i praznicima, kod nas ste na prvom mestu
  • Kamioni se redovno održavaju i poseduju svu dodatnu opremu radi lakšeg izvođenja svih vaših zahteva
  • Dve decenije uspešnog rada, stručni kadar, mnoštvo zadovoljnih klijenata, samo su neki od pokazatelja naše posvećenosti poslu i ispunjavanju dogovorenih zadataka vezanih za kamionski prevoz
  • Cene su više nego pristupačne i pravljene shodno kupovnoj moći u zemlji
error: Content is protected !!