Odvoz nepotrebnih stvari, tehnike i nameštaja

Vršite generalno čišćenje radionce, garaže, stambenog ili poslovnog prostora? U procesu ste pripreme, sve u cilju što lakšeg procesa selidbe, a stare i dotrajale stvari Vam prave problem?

Još u prvoj godini osnivanja firme „Nole prevoz“ uvideli smo veliku potrebu naših klijenata za odvozom nepotrebnih stvari i nameštaja, bilo da vršite generalno sređivanje ili ste u procesu selidbe.

Odvoz nepotrebnih stvari kamionom i kombijem na legalne deponije

odvoz nepotrebnih stvariPotrebno je samo da nas pozovete ili popunite online upit  i naše vozilo već u roku od sat vremena može biti na vašoj adresi, spremno za odvoz nepotrebnih stvari ili ako je potrebno odvoz šuta. U slučaju da niste u mogućnosti da obezbedite utovar, naši fizički radnici su vam na raspolaganju da taj deo posla obave za vas u što kraćem roku, bilo da se stvari utovaraju direktno u vozila ili je potrebno dzakiranje i sakupljanje manjih delova.

U slučaju da u nepotrebne stvari spada neki predmet ili uređaj koji je poprilično velike težine, u ponudi imamo kamion sa dizalicom uz koji će i tako zahtevan utovar izgledati jednostavno.

Iz kojih razloga nama poveriti odvoz nepotrebnih stvari:

  • Jednim pozivom završavate kompletnu uslugu sa svom pratećom opremom i obučenim radnicima
  • Sve nepotrebne stvari vozimo na legalne deponije, ili transportujemo na proces reciklaže ako je moguca
  • Sve usluge prate i povoljne cene, a plaćanje je moguće na licu mesta ili preko računa i za odvoz šuta
  • Veliki broj zadovoljnih klijenata je iza nas, fizičkih i pravnih lica, budite i Vi jedan od njih
error: Content is protected !!