Kombi prevoz, selidbe i transport robe

Prevoz tereta do 6 metara i 2500kg

Cene za Beograd već od 2.500 dinara a na duže(preko 200km) rute od 45din/km

Kombi prevoz je usluga koja uz kamionski prevoz i selidbe spada u primarnu grupu delatnosti kojima se bavimo. Prevoz kombijem kao i svim ostalim vozilima vršimo 00-24h svaki dan, brzo povoljno i efikasno.

U našem voznom parku imamo kombi vozila nosivosti do 2500kg, i dužine 4,6m, koji će sigurno moći da odgovore svim vašim zahtevima i željama. Najduži teret koji prevozimo sa kombi vozilima je do 6 metara i to je jako značajna stavka za dosta naših klijenata jer ne moraju da angažuju kamion za prevoz svoje robe. Sa kombijem možemo neograničeno i svuda u gradu da se krećemo i lakše parkiramo, bez bojazni za zabrane koje važe za kamionski prevoz. To je jedan od razloga zašto kombi prevoz Beograd i selidbe obavljamo danju, noću, po kiši, snegu, uvek i svuda, u interesu da dogovoreni posao obavimo na vreme, i u što kraćem roku. Na sve usluge prevoza koje obavljamo kao i za kombi prevoz dajemo garanciju i sa kojom ste vi kao naš klijent mirni a to znači da robu koju preuzmemo na utovaru moramo da dostavimo u istom stanju i na istovar.

Vozila za kombi prevoz Beograd

Kombi prevoz
Nikola Kojo, jedan od  korisnika naših usluga.

Naša kombi vozila voze do 6 euro paleta, i prilagođena su prevozu svih vrsta robe ili stvari, visine su do 2,15m, tapacirana, uredna i spremna da na najbolji način odgovore svim vašim zahtevima.

Bitno je naglasiti da naša kombi vozila mogu gabaritno i težinski da voze kao i “kamioni” koje možete da vidite na raznim oglasima, to nisu kamioni već kombi vozila sa ceradom, budite informisani i izaberite pravog prevoznika koji će vam sve detalje objasniti i neće vas obmanjivati.

Takođe u ponudi imamo mogućnost iznajmljivanje kombija na dnevnom nivou, a ako su Vam potrebni fizički radnici za utovar-istovar ili bilo koju drugu fizičku aktivnost, slobodno nam se obratite,  „Nole prevoz“ za sve ima rešenje.

Selite se, ili vršite renoviranje svog doma? Uspešno vršimo odvoz nepotrebnih stvari i odvoz šuta  u džakovima na legalne deponije, u što kraćem roku, a sve u cilju realizacije vaših zahteva na obostrano zadovoljstvo. Kombi prevoz Beograd je resenje za sve gužve koje kamionski prevoz ne može prevazići u centru grada. Sa našom tradicijom od skoro tri decenije i velikim brojem zadovoljnih klijenata nema potrebe da trošimo previše reči o tome da smo mi prava firma za vas i slično. Za kombi prevoz, ostale usluge kao i profilu naše firme govore faktori u prethodnoj rečenici i naši klijenti su naša najbolja preporuka, a kombi prevoz stub i osnova uz kamionski prevoz našeg poslovanja. Za sve usluge gde nas angažujete samo za kombi prevoz a utovar/ istovar obezbedite uz datu cenu je uračunato 30 minuta zadržavanja vozila na utovaru i isto toliko na istovaru, svaki sledeći započet sat se obračunava sa 900 dinara. Sve detalje koje dogovorimo za kombi prevoz Beograd i ostale naše usluge preko telefona, odnosno razovore snimamo iz prostog razloga da nam to bude najvalidniji dokaz o dogovorenim detaljima a sve u svrhu obostranog preciznog utvrđivanja informacija.

 Zašto nama poveriti kombi prevoz robe i stvari?

  • Pored kombi prevoz – a u ponudi imamo i ceo asortiman pratećih usluga koje idu uz kombi prevoz i selidbe
  • Na raspolaganju smo vam 24h na dan za kombi prevoz, potrebno je samo da nas okrenete, vaši zahtevi su nama na prvom mestu
  • Naša najveća kombi vozila mogu da prevezu isto kao i većina “kamiona” koji se nude i naplaćuju kao kamionski prevoz
  • Naša vozila se redovno održavaju i opremljena su svom pratećom opremom u cilju obavljanja svih zadataka koje postavite pred nas
  • Naši zaposleni poseduju veliko  iskustvo u ovoj oblasti i svakom zahtevu koji postavite pred njih pristupaju profesionalno i odgovorno
  • Cene za kombi prevoz su pristupačne za naše prostore, i za određenu uslugu uglavnom ćete dobijati i više nego što platite, „Nole prevoz“ misli o svemu
  • Korišćenjem naših usluga ostvarujete popust na neke usluge koje ćete u bliskoj budućnosti koristiti i pored kombi prevoz -a

Već u prvom kontaktu sa nama većina stvari biće Vam jasna i naš profesionalizam može samo da neodgovara onoj grupi ljudi koji ne poseduju tu osobinu, a takvi nam i ne trebaju. Nole prevoz uopšte ne teži tome da kombi prevoz obavlja po svaku cenu svakome i pod bilo kojim uslovima, naprotiv mi biramo sa kim sarađujemo i desi se nekada da u prvom kontaktu prosledimo mogućeg klijenta dalje jer vidimo da nam takva saradnja ne treba. Kombi prevoz ne prezentujemo kao najbolji i najjeftiniji u našoj režiji, naprotiv, jasno i javno uvek ističemo da od nas možete uvek naći nekoga ko će uslugu naplatiti jeftinije. 

To što postoji šansa na takav “prevoznik” npr. kasni na utovar/ istovar, neobezbedi robu i teret kako treba, polomi, ošteti istu, malo vam istrenira živce, ne ispoštuje dogovor itd. je vaš izbor i vi snosite posledice. Naš moto je “najeftinije nije uvek i najpovoljnije” i svako ko traži najjeftiniju varijantu treba biti svestan tog rizika i kome poverava kombi prevoz Beograd.

Ako Vam treba pouzdana firma, koja ima najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, poštuje sve dogovore i rokove, koja razmišlja dugoročno i o dugoročnoj saradnji onda ste na pravom mestu, za sve ostale nismo dobar izbor zato što poslujemo profesionalno.

 

Hvala na odvojenom vremenu i nadamo se da će se oni klijenti ka kojima težimo pronaći u ovim rečima, pokloniti nam svoje poverenje za kombi prevoz a mi ćemo se truditi da ga maksimalno opravdamo!

error: Content is protected !!