Kamion sa rampom

Rampa nosivosti do 1500kg

U svakom kamionu je i paletar za upotrebu i asistenciju pri utovaru/istovaru robe.

Kamion sa rampom (1)Istražujući tržiste uvideli smo potrebu naših klijenata a pogotovo firmi za vozilom koje poseduje rampu za utovar i istovar robe. Shodno tome možemo da vam ponudimo kamione sa rampom koje mogu da se koriste za težine do 1000 – 1500kg , a u svakom kamionu se nalazi i ručni paletar pomoću kojeg sva roba koja je na paletama može da se rasporedi tačno na određene lokacije pod uslovom da je teren ravan, bez nagiba i rupa.Paletar menja 2 pa naviše radnika i sama ta činjenica je dovoljna da zaključite o kakvom pomagalu je reč i koliko štedite na tome.

Usluge sa paletarom pružamo BESPLATNO i njegovo korišćenje za utovar i istovar robe iz naših kamiona predstavlja samo još jednu u nizu akcija kojima se trudimo da našim klijentima što više olakšamo posao. Kamioni koji poseduju rampu su dužine do 7,2m i nosivosti do maksimalnih 6000kg.

Kamion sa rampom za utovar i istovar robe

Kamion sa rampom (2)

Kamion sa rampom teže se kreću kroz uži centar grada najviše zbog svojih gabarita, iz prostog razloga što sa spuštenom rampom kamion ima skoro 11 metara. Kada robu nije dovoljno rasporediti u prizemlje već je potrebno izneti na spratove tu na scenu stupaju naši fizički radnici koji taj deo posla besprekorno obavljaju.

U slučaju da vam je potreban utovar/istovar posebnih tereta na raspolaganu imamo i kamion sa dizalicom za težine do 8.000kg.

Kada su u pitanju selidbe Beograd, kamion sa rampom se odlično pokazao za preseljenja tešlih tereta, mašina, klavira, kasa itd. baš iz razloga olakšanog utovara i istovara tereta.

Kamion sa rampom, prednosti i mogućnosti:

  • Štedite vreme jer utovar i istovar kraće traju
  • Štedite novac, nema potrebe za angažovanjem radne snage
  • Roba se ne raspakuje već na paleti direktno transportuje
  • Istovar i utovar bilo koje paletizovane robe do 1500kg
  • Postavljanje robe na tačnu lokaciju
error: Content is protected !!