Čišćenje snega, 00 – 24h na raspolaganju

Zimska služba 00-24h

NOLE prevoz je firma sa tradicijom koja iz dana u dan ulaže u napredak i proširenje obima usluga, prateći potrebe svojih klijenata kako bismo što efektivnije obavili dogovorene poslove. Obimne padavine i čišćenje snega u toku zimskih dana zadaju velike probleme svim ljudima, utiču na kompletan tok saobraćaja i samim tim menjaju i ometaju svakodnevnicu građana. Bilo vikendom, praznicima ili po noći, našim sugrađanima smo non-stop na raspolaganju kako bi vaše površine što pre bile očišćene od snega. Čišćenje snega NE naplaćujemo po satu već isključivo naše usluge naplaćujemo po površini koja se čisti! Po satu “čišćenje snega” naplaćuju samo oni koji koriste građevinske mašine i nemaju adekvatne raonike već “čišćenje” obavljaju sa kašikama koje mogu da oštete čišćenu površinu i nikada ne mogu da očiste skroz sneg do asfalta ili betona. Što naša mašina obavi za 10 minuta, onaj ko vam čisti po satu če razvući na 60 minuta i nikada nećete dobiti isti kvalitet. A nama je u interesu da što pre obavimo čišćenje i da imate čistu, urednu i prohodnu površinu, a da li ćemo je mi čistiti sat ili 8 sati vaše nije da o tome razmišljate.   U praksi npr. površinu od skoro 30000 kvadrata( dobro ste pročitali 30 hiljada kvadrata) uz našu organizaciju možemo da očistimo do sitnih detalja za 1h i 30 minuta! ćišćenje-snega-beograd Naša zimska služba čišćenje snega obavlja isključivo profesionalnom opremom i raonicima sa gumom koji su konstruisani i namenjeni isključivo za čišćenje snega i uklanjanje istog sa površine. Dajemo GARANCIJU na sve usluge koje obavljamo, takođe i na poštovanje svih dogovora i rokova i možemo Vam obećati da najbrže možemo vašu površinu učiniti čistom i ukloniti sneg sa nje. Logično je da prednost imaju klijenti sa kojima sklopimo ugovor i za njih je obezbeđeno čišćenje snega tokom cele godine. Pored uklanjanja snega vršimo i posipanje soli i u mogućnosti smo pomoću naših rasipača da pospemo so na veliku površinu u jako kratkom roku. Zimska služba Beograd u našem sastavu ima isključivo stručan kadar koji je spreman da odgovori svim zahtevima i vremenskim uslovima kako bi se čišćenje obavilo što brže i profesionalnije. Kod nas možete rezervisati čišćenje snega bilo u vidu radne snage ili mašinski kada na teren izlaze mašine i kamion sa raonikom koji možete videti na slici ispod. Kamion sa raonikom je opcija koja će najbrže očistiti vaše velike površine kao što su saobraćajnice ili parkinzi većih komercijalnih objekata. Čišćenje snega Beograd samo u manjem obimu vršimo sa mini bagerom koji na sebi poseduje raonik i veoma brzo i temeljno uklanja sneg sa vaše površine.  Firme kojima je potreban pouzdan partner sa kojim će potpisati i ugovor kako bi mirno dočekale zimu mogu nam se slobodno obratiti kako bismo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Mašinsko i ručno čišćenje snega 00-24h na teritoriji Beograda

Čišćenje snega obavljamo uz pomoć profesionalnih mašina i kamiona koji su sposobni da u vrlo kratkom roku očiste velike površine. U našem sastavu imamo raonike i mašine raznih gabariti i sposobnosti da što brže vašu površinu učine čistom i prohodnom. Za uske staze i prolaze posedujemo mini traktore koji su idealno sredstvo za takav vid čišćenja i nema im premca za manje površine.Ručno čišćenje snega obavljamo već dugi niz godina uz pomoć naših fizičkih radnika, ali zbog obima posla i velike potrebe klijenata u vreme velikih padavina za čistim površinama, od ove godine čišćenje snega vršimo i uz pomoć mašina i kamiona koji su opremljeni raonicima , a u rangu su sa gradskim grtalicama. Uz čišćenje snega obično klijentima treba i odvoz snega, a kamionski prevoz je prava opcija za to. U samo jednoj turi možemo odvesti 5m3 sto je reda veličine površine 30msnega debljine 20cm. Bilo da vam je potrebno čišćenje snega trotoara, dvorišta, ulice ili neke druge površine, možete nam se obratiti kako bismo se dogovorili oko svih detalja.  

Zbog čega se nama obratiti i angažovati za čišćenje snega:

  • Na raspolaganju smo vam 00-24h, sedam dana u nedelji
  • Čišćenje snega Beograd obavljamo isključivo sa raonicima i profesionalnom opremom
  • Vršimo posipanje soli, rizle profesionalnim posipačima 
  • Radimo ručno i mašinsko čišćenje snega
  • Dolazak ekipe na lice mesta već u roku od 30 minuta
  • Pružamo vrhunsku uslugu po povoljnim cenama
  • Nudimo kompletno čišćenje snega i odvoz istog sa čišćene površine
  • Mogućnost plaćanja preko računa ili na licu mesta
  • Iza nas je mnoštvo zadovoljnih klijenata, budite i vi među njima
 

Nole prevoz.
upamtite to ime.

Porodična firma koja akcenat stavlja na poštovanje svih dogovora i rokova. Tradicja duga skoro 3 decenije, biramo sa kim sarađujemo i ne prihvatamo poslove po svaku cenu. 

error: Content is protected !!