Čišćenje snega, 00 – 24h na raspolaganju

NOLE prevoz je firma sa tradicijom koja iz dana u dan ulaže u napredak i proširenje obima usluga, prateći potrebe svojih klijenata kako bismo što efektivnije obavili dogovorene poslove. Obimne padavine i čišćenje snega u toku zimskih dana zadaju velike probleme svim ljudima, utiču na kompletan tok saobraćaja i samim tim menjaju i ometaju svakodnevnicu građana. Bilo vikendom, praznicima ili po noći, našim sugrađanima smo non-stop na raspolaganju kako bi vaše površine što pre bile očišćene od snega.

Kod nas možete rezervisati čišćenje snega bilo u vidu radne snage ili mašinski kada na teren izlaze mašine i kamion sa raonikom koji možete videti na slici ispod. Kamion sa raonikom je opcija koja će najbrže očistiti vaše velike površine kao što su saobraćajnice ili parkinzi većih komercijalnih objekata. Čišćenje snega Beograd samo u manjem obimu vršimo sa mini bagerom koji na sebi poseduje raonik i veoma brzo i temeljno uklanja sneg sa vaše površine. 

Firme kojima je potreban pouzdan partner sa kojim će potpisati i ugovor kako bi mirno dočekale zimu mogu nam se slobodno obratiti kako bismo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Čišćenje snega Beograd

Mašinsko i ručno čišćenje snega 00-24h na teritoriji Beograda

Početkom godine smo se kompletirali, sada čišćenje snega obavljamo i uz pomoć profesionalnih mašina i kamiona koji su sposobni da u vrlo kratkom roku očiste velike površine. Ručno čišćenje snega obavljamo već dugi niz godina uz pomoć naših fizičkih radnika, ali zbog obima posla i velike potrebe klijenata u vreme velikih padavina za čistim površinama, od ove godine čišćenje snega vršimo i uz pomoć mašina i kamiona koji su opremljeni raonicima , a u rangu su sa gradskim grtalicama.

Uz čišćenje snega obično klijentima treba i odvoz snega, a kamionski prevoz je prava opcija za to. U samo jednoj turi možemo odvesti 5m3 sto je reda veličine površine 30msnega debljine 20cm. Bilo da vam je potrebno čišćenje snega trotoara, dvorišta, ulice ili neke druge površine, možete nam se obratiti kako bismo se dogovorili oko svih detalja.

 

Zbog čega se nama obratiti i angažovati za čišćenje snega:

  • Na raspolaganju smo vam 00-24h, sedam dana u nedelji
  • Radimo ručno i mašinsko čišćenje snega
  • Dolazak ekipe na lice mesta već u roku od 30 minuta
  • Pružamo vrhunsku uslugu po povoljnim cenama
  • Nudimo kompletno čišćenje snega i odvoz istog sa čišćene površine
  • Mogućnost plaćanja preko računa ili na licu mesta
  • Iza nas je mnoštvo zadovoljnih klijenata, budite i vi među njima

Blog
error: Content is protected !!