Distribucija robe, dostava

Distribucija robe, proces dostave robe i kamionski prevoz  je usluga čijim prestankom na 3, 4 dana nastao bi po nezvaničnim informacijama totalni kolaps i pometnja svih  procesa na svetu, u svim zemljama. Sama ta informacija je dovoljna kako biste uvideli vašnost distribucije i dostave robe i uopšteno bitnost drumskog transporta. Distribucija robe tačnije dostava robe u Beogradu je posebna priča za sebe počev od loših prilaza vozilima do objekata, lošeg zakona u kom se nigde ne vodi računa o snabdevanju objekata i sve do nervoznih učesnika u saobraćaju koji svoje nezadovoljstvo iskazuju čestim korišćenjem sirene… Kada se uzmu u obzir loši prilazi i saobraćajni znakovi i propisi dolazi se do zaključka da je dostava robe za neke objekte nemoguća misija izvodljiva samo uz korišćenje helikoptera.

distribucija robe
dostava robe

Tu na scenu stupaju firme koje vrše dostavu u tačno određeno vreme i koje svakodnevno prolaze i izvršavaju nemoguće misije kako bi distribucija robe bila obavljena na vreme i uz što manje remećenje saobraćaja i svih procesa u gradu.Postoje tačno određene satnice kada se dostava obavlja i koji se striktno moraju poštovati zbog svih učesnika u tom procesu a takođe i zbog zakonskih ograničenja, mada po njima u dosta slučajeva dostava i ne bi mogla da se obavi.

Distribucija robe Beograd, dostava robe 00-24h

NOLE prevoz kao firma koja je u drumskom transportu dve decenije ovu uslugu obavlja od svog nastanka i za nas distribucija robe preciznije faza transporta  su svakodnevnica koju jako uspešno obavljamo. Za malu količinu robe koristimo kombi prevoz i tu spadaju težine do 2500 kilograma a za veće se koristi kamionski prevoz. Kombi vozila zbog svojih dimenzija i gabarita odlično odgovaraju za sve poslove dostave i uglavnom lako cirkulišu kroz sve delove grada. Spremni smo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata tako po potrebi angažujemo radnike koji vrše krajnju dostavu do objekta tj. u objekat.

Zašto distribucija robe treba ozbiljno da se shvati i zašto baš nas angažovati za proces dostave robe:

  • Dostava  robe  je jedan od najvažnijih karika u procesu kretanja robe od proizvođača do krajnjeg korisnika
  • Naša tradicija i dve decenije postojanja je garancija da će vaša roba biti na pravom mestu u u dogovoreno vreme
  • Na raspolaganju smo Vam 24h dnevno, sedam dana nedeljno
  • Za sve naše usluge dajemo garanciju
  • Veliki broj zadovoljnih firmi baš nas angažuje za distribuciju robe i fazu dostave, budite i vi među njima
error: Content is protected !!