Selidbe na svoju ruku ili angažovati profesionalce?

Potrudili smo se da Vam što lepše dočaramo( foto) jedno iskustvo koje je poželjno pročitati pre selidbe ili bilo kog drugog posla, pouka je ista.

 

Selidbe u praksi, događaj sa terena

Pred kraj 2015. godine imali smo jedno posebno iskustvo koje želimo da podelimo javno, a biće sigurno od koristi i prava smernica koju opciju odabrati.

Naime desilo se sledeće, redovna procedura selidbe, sve informacije smo detalno uzeli u obzir( preko telefona) i dogovorili se da ekipa bude u 12h na adresi utovara. Sve je teklo uobičajenim tokom dok gospodin(u daljem tekstu Zoran) nije došao do dela gde je trebalo izneti orman koji se nalazio u podrumu što nam nije ni bilo naglaseno niti rečeno u razgovoru. Kada smo videli šta je u pitanju i da taj orman ne može u celini tom putanjom da izađe jer sigurno tako nije ni ušao, saopštili smo to isto Zoranu i naišli na ubeđivanje kako je orman tuda i ušao u jednom komadu. Usledilo je par minuta našeg objašnjavanja i merenja kako bismo uz dokaze uverili nepoverljivog klijenta da je ono što pričamo istina, ali ni to nije urodilo plodom. Došli smo do te faze da smo klijentu dali 2 predloga:

  1. Orman u komadu i neoštećen prođe kroz vrata, kompletnu uslugu selidbe obavljamo BESPLATNO!
  2. Orman u komadu i neoštećen NE prođe kroz vrata, krajnja cena selidbe se uvećava za 30%!

Usledio je odgovor, citiramo “Nemojte meni te fore, on je tuda ušao i mora da izađe”….

Zatečeni tom izjavom gledamo svojim očima kako čovek zove prijatelja i odlučuje da njih dvojica pronesu orman za koji je inače 2 čoveka malo jer je stare proizvodnje od punog drveta i težine sigurno veće od 100kg.
Posledice svega vidite na slikama….

Kako ne raditi selidbe
Ostao i prijatelj zaglavljen 🙂
Selidba ormana
Borba je u toku
Orman
I? Šta se desilo?

 

Jel prošao ili nije?

Moramo priznati da je klijent sa prijateljem izneo orman!

Mada posle toga orman je bio oštećen, izgreban po dužini i sa odvaljene 2 nožice gotovo više neupotrebljiv. Kada se na to doda izgreban i ulubljen štok od vrata + špaletna na fasadi oštećena, računica je takva da je nastala šteta verovatno dva puta skuplja od ormana.

Savet nekoga ko ima preko 2 decenije iskustva u obavljanju selidbi

Ako je novac od presudnog značaja sigurno da bi se i Vi odlučili kao i gospodin Zoran, mada  nas i ne biste angažovali jer su velike šanse da biste našli povoljniju ponudu on nekog divljeg “prevoznika” sa oglasa koji bi ceo proces “obavio” na svoj način ili bi se na pola posla pokupio i otišao što se neretko i dešava. Isti je slučaj za kamionski prevoz i kombi prevoz.

Jeftinije je često i skuplje, i naš savet je da u proceni odabira firme za selidbu cena ne bude presudan faktor. Na sve naše usluge dajemo GARANCIJU i za bilo kakva oštećenja mi snosimo odgovornost i nadoknađujemo ista. Takav slučaj imali smo letos kada smo pri unošenju troseda klijentu u stan oštetili štok u stanu koji je upravo renovirao.

Tako je nismo ni mi bezgrešni, nastalu štetu smo nadoknadili, na tom poslu bili u minusu, jer mi zaista dajemo garanciju i pre i posle našeg angažmana stvari, i svi oni objekti u koje se unose/iznose na kraju treba da budu u istom stanju kao i na početku naše usluge.

Ako želite da vam se stvari oštete, ne daj Bože imate manjak stvari, ne poštuju dogovori i rokovi, mi nismo firma za Vas! U tom slučaju i dalje tražite jeftiniju ponudu.

Garantovano nudimo najpovoljniji odnos cene i kvaliteta pružene usluge, sve dogovore i rokove poštujemo! Sa vašim stvarima pažljivo rukujemo a ne kao većina kurirskih službi, trudimo se da budemo što je moguće manje bučni jer naše iskustvo i tradicija preko dve decenije su najbolji pokazatelj zašto nas u 100% slučajeva klijenti opet zovu i svima preporučuju za selidbe.

Hvala  na odvojenom vremenu i nadamo se da je čitanje ovog posta bilo od koristi, ako jeste slobodno ga podelite sa svojim prijateljima 🙂

Nole prevoz

 

error: Content is protected !!