Stiropor i stirodur, najefektivnija izolacija

stiroporOdlučili ste se da smanjite troškove grejanja, i na red je došlo postavljanje izolacije koja će vam uštedeti dosta novca? Sa ponosom ističemo dugogodišnju saradnju sa stovarištima građevinskog materijala koji u svojoj ponudi između ostalog imaju veoma kvalitetne izolacione materijale, povoljne cene i veliki izbor stiropora i stirodura.

Stiropor i stirodur, naručivanje preko telefona

stiropor kamionski prevozU mogućnosti smo da Vam ponudimo sve vrste stiropora i stirodura, svih vrsta i dimenzija, po veoma povoljnim cenama. Primena ovih materijala garantuje značajnu uštedu energije, a samim tim i novca.

Potrebno je samo da nas kontaktirate preko telefona ili popunjavajući online upit, bez odlazaka na stovarišta i nepotrebnog gubljenja vremena, i već u roku od sat vremena mozemo izvršiti isporuku na dogovorenu adresu. Kamionski i kombi prevoz su zaduženi za dostavu robe, a u slučaju da vam treba i istovar imate na raspolaganju fizičke radnike koji će izaći u susret svim vašim zahtevima u vezi smeštaja robe.

Takođe u ponudi imamo građevinski materijal za sve ostale radove od temelja do krova, budite slobodni da nas kontaktirate, vaše zadovoljstvo našom uslugom je nama primarni cilj.

Zašto se nama obratiti za stiropor i stirodur:

  • stirodurU svakom momentu na lageru imamo 90% svih vrsta robe, po veoma povoljnim cenama
  • Jedan poziv je dovoljan i materijal će biti isporučen na dogorenu lokaciju u što kraćem roku
  • Štedite vreme, gorivo a i novac, a za uzvrat dobijete materijal odličnog kvaliteta i uslugu za svaku preporuku
  • Bez ikakvih ranijih uplata, plaćanje vršite gotovinski na licu mesta ili na račun firme
error: Content is protected !!