Transport – prevoz robe u zemlji i inostranstvu

Prevoz robe i selidbe su osnovne delatnosti naše firme koje uspešno obavljamo već dugi niz godina. Usluge prevoza robe vršimo vozilima koja se redovno održavaju, i spremna su da odgovore svim vašim zahtevima. Dve osnovne delatnost pomoću kojih prevoz robe izgleda siguran, brz i lak su kombi prevoz i kamionski prevoz.

Prevoz robe – Dodatne usluge

prevoz robeBilo da je roba, paletirana, u rasutom stanju ili ambalaži, uvek smo spremni da izvršimo transport iste na dogovorenu lokaciju, a u posebnim prilikama i skladištenje ako je potrebno. Kiper prevoz je usluga kojom izvršavamo sve vrste prevoza robe koja se nalazi u rasutom stanju, tu spadaju prevoz: svih vrsta peska, kamena, frakcije, zemlje, uglja, asfalta, odvoz šuta itd. Između ostalog vršimo i utovar/istovar teških stvari i predmeta, za taj deo je zadužen kamion sa dizalicom, i radna snaga koju čine obučeni radnici spremni da izvrše sve vaše zahteve u vezi fizičkih poslova.

 Zbog čega nas angažovati za prevoz robe:

  • Posedujemo svu dodatnu opremu, a vršimo i neke pomoćne usluge, sve u cilju što lakšeg i bržeg transporta robe
  • Prevoz robe vršimo svaki dan u nedelji, danju i noću, po kiši i snegu, sve u dogovorenom roku
  • Preko 2 miliona pređenih kilometara, profesionalni vozači, obučeni radnici, vozila novije generacije, samo su neki od dokaza našeg ozbiljnog shvatanja svih vaših zahteva i potreba
  • Svih ovih godina održavamo cene koje su više nego  prihvatljive svim korisnicima naših usluga
error: Content is protected !!