Odvoz šuta i ostalog građevinskog otpada

Vršite renoviranje stana ili kuće? Posedujete gradilište i vremenom Vam se nakupilo nepotrebnih stvari, šuta i ostalog građevinskog otpada? Na pravom ste mestu, spremni smo da izađemo u susret svim vašim željama! Jedna od delatnosti kojom se bavimo jeste i odvoz šuta, zemlje i svih vrsta građevinskog i industriskog otpada.

Odvoz šuta kamionom ili kombijem

odvoz šuta beograd„Nole prevoz“ kao jedna uspešna firma poseduje sve dozvole za kamionski prevoz i kombi prevoz kroz centar grada, pomoću kojih nesmetano obavljamo kretanje i kroz neke najprometnije ulice po gradu. Okupirani ste svojim obavezama i  nemate vremena da organizujete sakupljanje i utovar odvoz šuta i otpada. Imate slab pristup lokaciji , i nije izvodljiv prilaz vozilom?

U mogućnosti smo da Vam ponudimo našu radnu snagu - obučene radnike koji će sav šut i otpad smestiti u naša vozila koji se potom vozi na ovlaštene deponije.

odvoz suta beogradVršimo odvoz šuta u džakovima ili u rasutom stanju sa mogućim utovarom. Odvoženje šuta u džakovima do 35 džakova obavljamo sa kombijem a količine od 35 do 100 džakova odvozimo kamionom. Podrazumevamo da su džakovi punjeni oko 30 – 35kg koji se posle utovara voze na deponiju. Ne vršimo kontejnerski odvoz šuta već isključivo po dogovoru dovezemo vozilo i obavi se utovar već spremnog šuta. Utovam šuta obavljamo ručno ili mašinski ako nam okolnosti to dozvoljavaju i ako su u pitanju veće količine.Ako sami obavljate utovar šuta u datu cenu je uračunato za odvoz šuta sa kombijem 30 minuta a za kamion 60 minuta, svaki sledeći započet sat se naplaćuje sa 900 dinara.

Zašto nama poveriti odvoz šuta i ostalog otpada?

  • Mogućnost kompletne usluge prikupljanja, džakiranja (ako je potrebno), utovar u vozilo, i prevoz na deponiju
  • Obučeni vozači i radna snaga spremni za odvoz šuta i bilo kog drugog građevinskog otpada
  • Cene za odvoz šuta koje odgovaraju i čoveku sa slabijim primanjima u Srbiji
  • Na raspolaganju smo vam 24h svaki dan
  • Korišćenjem naših usluga ulazite u veliku grupu zadovoljnih klijenata, kako fizičkih lica tako i firmi
Gradjevinski materijal, Kamionski prevoz, Kombi prevoz