Kiper prevoz svih vrsta rasutog tereta

Vršite betoniranje ili malterisanje, potreban vam je pesak? Nasipate neku površinu, ili vam treba odvoz šuta ili zemlje? “Nole prevoz” je jedna od prvih firma na teritoriji Beograda koja je imala kiper kamione, i prvenstveno sa njima prevozimo građevinski materijal, odnosno sve ono što vam je potrebno kada pravite kuću ili neki drugi građevinski objekat.

Kompletna usluga uz kiper prevoz robe

kiper prevozKamioni kiperi su veoma pogodni i za odvoz šuta, zemlje, odvoz nepotrebnih stvari, i svega onoga pri čijem prevozu nije potreban furgon prevoz.

U slučaju da vam treba utovar neke robe, naši obučeni fizički radnici su vam na raspolaganju i trudiće se da sve vaše zahteve ispune i da posao bude završen na vreme. Što se tiče istovara robe, kiper kamioni taj deo završavaju veoma lagano, vaše je samo da kažete lokaciju na kojoj će kipovanje biti izvršeno. U slučaju da se vozi roba koja zbog svog materijala i pakovanja nije pogodna za ovakav istovar, posedujemo kamion sa dizalicom koja će bezbedno i lako izvršiti bilo koji utovar/istovar, potrebno je samo da nas kontaktirate preko telefona ili preko online formulara.

Zašto nas angažovati za kiper prevoz:

  • Naši kiper kamioni su novije generacije, i spremni su da odgovore svim vašim zahtevima
  • Uz kiper kamione nudimo kompletnu uslugu radne snage i opreme, sve u cilju štednje vašeg vremena i novca
  • Povoljne cene koje nudimo, uz odlicnu uslugu su garancija za uspešnu saradnju.
  • Svoje poverenje pružite pravom partneru koji će uslugu kiper prevoz obaviti profesionalno po dogovorenim pravilima.
error: Content is protected !!