Iskop zemlje, kopanje kanala, razbijanje betona

Zemljani radovi, iskop zemlje

Usluge iskopa, odvoza dovoza zemlje i slično.

Svakodnevnim osluškivanjem tržišta i zahteva naših klijenata, uvideli smo čestu potrebu za mašinama koje vrše razne vrste iskopa, ravnanja, rušenja i razbijanja betona. Iz tog razloga “Nole prevoz” vrši sve vrste zemljanih radova, iskope zemlje, nasipanje, ravnanje terena, rušenje prizemnih objekata itd. Sve radove ove vrste vršimo kombinirkom i mini bagerom koji su spremni da odgovore svim vašim zahtevima.

 Iskop zemlje, rušenje objekata, kopanje temelja i podruma

mini bagerBager utovarivač (popularniji kao kombinirka) ima višestruku primenu počev od iskop zemlje za temelje, podrume, septičke jame, bazene, razne vrste kanala itd. Veliku primenu ima i u ravnanju (nivelaciji) neravnih povšina, skidanju površinskog sloja zemlje, razbijanju betona i često rušenju starih prizemnih objekata. Mini bager ima skoro identičnu primenu kao kombinirka, a njegova prednost je za manje iskope i jako je pogodan za gradske uslove i okruženje gde je nedostatak prostora najveći problem.

 Iskop zemlje, dovoz i odvoz zemlje, kompletna usluga

kombinirkaSama asocijacija kada su u pitanju zemljani radovi i sve što ima veze a da je na redu planiranje zemlje je pokazatelj da je vreme da nas kontaktirate i zatražite ponudu. Pored svih usluga iskopa, kopanja temelja i podruma koje obavljamo pomoću bagera, možemo da Vam ponudimo sve vrste transporta robe, odvoz šuta, i građevinski materijal po veoma povoljnim cenama. Takođe u ponudi imamo kiper prevoz, vozila koja su idealna za prevoz zemlje, prevoz svih vrsta peska i odvoz šuta.  
error: Content is protected !!