Pesak u dzakovima, dostava na kućnu adresu

Živite u zgradi? Loš prilaz kamionom i manjak površine za istovar peska Vas sprečavaju da završite renoviranje stana ili poslovnog prostora?

pesak u džakovimaTokom svih ovih godina uvideli smo veliku potrebu ljudi koji žive u zgradama u centru grada za svim vrstama građevinskog materijala ( izmedju ostalog i  pesak u dzakovima) u određenim ambalažama, sve u cilju što manjeg ometanja ostalih stanara i samog saobraćaja u gradu.

Shodno tome i u interesu što lakšeg obavljanja poslova u ograničenim okolnostima, u ponudi imamo pesak u dzakovima svih vrsta (šljunak, nula, jedinica), a sami dzakovi su novi polipropilenski “pleteni“ težine 30kg i možete ih slobodno koristiti za dalju upotrebu npr. za odvoz šuta ili odvoz nepotrebnih stvari. Naši fizički radnici su vam na raspolaganju za bilo koju od ovih usluga, takođe radimo i istovar peska i po dogovoru iznosenje direktno do stana.

Pesak u dzakovima, šljunak, nula i jedinica

pesak u džakovimaŠljunak
Koristi se za izradu betonskih površina, drenažu, nasipanje itd.

NULA-Dunavac
Koristi se za zidanje, malterisanje, razne „popravke“ itd. Jako dobro zadržava vlagu i pogodan je za razne dekoracije i uređenje dvorišta.

Jedinica
Separacija šljunka, koristi se izradu ravnajucih slojeva, zidanje, malterisanje.

Pored peska u u dzakovima možemo da vam ponudimo i građevinski materijal za sve ostale radove koje vršite, počev od cementa, cigli, gipsa, lepka, pločica itd. Jednim pozivom sve rešavate, bez ikakvih odlazaka na stovarišta, stedite, vreme i novac pošto naši saradnici imaju građevinski materijal po najpovoljnijim cenama.

NAPOMENA! Pesak prodajemo ISKLJUČIVO u građevinske svrhe.

error: Content is protected !!