Skladištenje, kompletna usluga

Renovirate stan ili poslovni prostor? U potrazi ste za novim domom, treba vam privremeno skladištenje stvari ili robe?

„Nole prevoz“ misli na vas. Pored svih vrsta prevoza i selidbi koje možemo da Vam pružimo, vršimo skladištenje stvari i robe na određen i neodređen period u našem magacinu. Nudimo vam kompletnu uslugu počev od pakovanja i zaštite, utovara, prevoza, istovara i skladištenje stvari i robe i u dogovorenom roku vraćanje istih na vašu željenu adresu.

Skladištenje stvari i robe u našem magacinu

skladištenjeSkladištenje vršimo u suvom i čistom magacinu, koji je 24h pod nadzorom, tako da možete mirno da spavate, a roba je na sigurnom i bezbednom mestu, i uvek vam je dostupna. Samo jedan poziv je dovoljan, i  vaše stvari ili roba mogu biti na dogovorenoj adresi u roku već od sat vremena. U slučaju da vam neke stvari ne trebaju vršimo i odvoz nepotrebnih stvari na legalne deponije.Kamionski prevoz i kombi prevoz su   „krivci“ zašto uz nas sve usluge izgledaju tako jednostavno, brzo i lako.

Magacin izdajemo na određen i neodređen period, a u slučaju da niste sigurni koliko bi dana potrajalo skladištenje, u mogućnosti smo da vam odobrimo korisćenje usluge na dnevnom nivou, tj. plaćanje po danu.

Zašto nama poveriti skladištenje stvari ili robe?

  • Nudimo Vam kompletnu uslugu, od preuzimanja stvari i robe, skladištenja, i vraćanja na dogovorenu adresu
  • Pri preuzimanju vršimo popis stvari ili robe i potpisujemo ugovor o skladištenju, radi obostrane sigurnosti
  • U svakom momentu imate pristup magacinu, i pravo da preuzmete svoje stvari ili samo deo
  • Skladište je čisto, uredno, i što je najbitnije 24 sata pod nadzorom
  • Svesni smo lose ekonomske situacije u zemlji i shodno tome budite uvereni da ćemo Vam ponuditi najpovoljnije cene za skladištenje svih vrsta usluga kojima se bavimo
  • Posebne pogodnosti skladištenje za redovne korisnike naših usluga, bilo da su fizička ili pravna lica
error: Content is protected !!