Kombi i kamionski prevoz, selidbe – NOLE prevoz

 

Nole prevoz“NOLE prevoz”  je porodična firma tradicije duge preko dve decenije koja uspešno posluje kako  na teritoriji Beograda tako u celoj državi i okolnim zemljama. Kvalitetna usluga, brzina, povoljna cena, i više nego pošten odnos sa klijentima su ono što možemo da Vam ponudimo  da biste osećali sigurnost i poklonili nam vaše poverenje. Sve dogovorene poslove završavamo u roku i po tačno određenom redosledu, koji na početku utvrdimo.

Osnova naše kompanije je kvalitetan menadžment i vizija od strane direktora, obučeni  i organizovani radnici, kvalitetna vozila i oprema, i što je najbitnije želja da se zahtevi naših klijenata u potpunosti ispoštuju na obostrano zadovoljstvo.

Usluge prevoza kombijem ili kamionom

Mediji o nama NOLE prevoz
Mediji o nama NOLE prevoz

Usluge kojima se prvenstveno  bavimo su prevoz robe, prevoz građevinskog materijala, selidbe Beograd, skladištenje, odvoz nepotrebnih stvari itd. Kamionski transport robe i kombi prevoz su delatnosti  kojima se maksimalno trudimo da izvršimo sve vaše želje.

Nemojte se iznenaditi ako posle završenog posla primite poziv od našeg direktora sa upitom „Jeste li zadovoljni našom uslugom, imate li neke predloge ili sugestije?“, naša misija je na PRVOM mestu zadovoljan klijent.

Vizija naše kompanije je da postanemo sinonim za kvalitetne, povoljne i sigurne usluge prevoza u Srbiji, a i šire.

 Zbog unapređenja poslovanja i dokaza o izrečenim informacijama na obostranu sigurnost vršimo SNIMANJE SVIH RAZGOVORA koji su relevantan dokaz ako dođe do bilo kog nesporazuma da nešto niste lepo razumeli.

Sajt www.autoprevoznik.rs koristi kolačiće/cookies radi ispravnog rada stranice u svrhu analize poseta sajta.

error: Content is protected !!