Iznajmljivanje kombija – dnevno

Iz dosadašnjeg iskustva uvideli smo potrebu naših klijenata da usluge kombi prevoza koriste samo za sebe i da im vozilo bude na raspolaganju u toku celog radnog vremena. Baš iz tog razloga možemo da Vam ponudimo dnevno ili po dogovoru višednevno iznajmljivanje kombija koji bi samo vama bio na raspolaganju sa vozačem. Bilo da vam je potreban transport robe, odvoz nepotrebnih stvari ili usluga selidbe uvek ćemo naći rešenje da izađemo u susret, i uspešno obavimo dogovoreni posao.

Iznajmljivanje kombija, proces

kombiprevoz

Iznajmljivanje kombija vršimo tako što Vam vozilo ustupamo na korišćenje sa našim vozačem koji jedini ima pravo da upravlja sa njim. Dnevno trajanje iznajmljivanja je 8 sati sa mogućnošću dodatnih časova koji su se u procesu dogovora naglasili. Što se tiče tačne cene ove naše usluge iznajmljivanja, najtačnije ćemo Vam je reći kada nas okrenete i objasnite sve detalje, kombi prevoz je ipak veoma opširna delatnost.

 Što se nama obratiti za uslugu iznajmljivanje kombija?

  • Lak dogovor, ispravna i sigurna vozila, profesionalni vozači
  • Na usluzi smo vam 24h na dan, sve u cilju vašeg zadovoljstva
  • Pored iznajmljivanja kombija nudimo vam i sve ostale usluge koje imaju dodirne tačke sa kombi prevozom a možda će Vam biti potrebne
  • Sve usluge obavljamo po jako povoljnim cenama, kontaktirajte nas i u uverite se u to
error: Content is protected !!