Šlep služba Beograd

Šlep služba Beograd usluga koja je od skoro u našem repertoaru i koju se trudimo da obavljamo veoma profesionalno kao i dosadašnje oblasti prevoza koje pokrivamo. Na raspolaganju za angažman smo Vam 00-24h svaki dan u godini iz prostog razloga što smo svesni da šlep služba usluga pomoći na putu koja ne bira ni vreme ni mesto već se može dogoditi bilo kome. Ono što je bitno odmah na startu da naglasimo jeste da nam ova grana transporta dođe kao sekundarna i da većinu ovih poslova preusmeravamo na naše kolege kojima je ovo primarna delatnost. Da li oni ili mi najbitnije za nekoga kome je potrebna šlep služba za Beograd jeste to da od momenta poziva pomoć na putu može biti na licu mesta već u roko od 30 minuta.

Šlep služba na licu mesta već od 30 minuta!

Šlep služba Beograd 00-24h, vozila i razlozi angažmana

Slep sluzba

Naši saradnici poseduju razne vrste auto prikolica za prevoz vozila i kamionski prevoz tj. kamione sa posebnom nadogradnjom za uslugu šlepanja vozila. Konkertno najfleksibilnija i najbrža šlep služba Beograd jesu auto prikolice koje vuku automobili, što zbog gabarita što zbog dimenzija i lakog manevrisanja. Vaše vozilo se tovari direktno na prikolicu, adekvatno obezbedi i spremno je za prevoz do tražene adrese. Malo veća varijanta je kombi prevoz i kombi vozilo sa nadogradnjom za uslugu šlep službe koje je skoro pa istih karakteristika kao auto sa prikolicom. Najveći oblik i šlep služba sa najvećim sposobnostima su kamioni sa nadogradnjom koji imaju najveće nosivosti i razne mogućnosti utovara i istovara vozila. Za posebne slučajeve i nezgode posedujemo kamion sa dizalicom koji vaše vozilo može da utovari/istovari kao bilo koju vrstu robe.

Šlep služba Beograd već od 25 evra!

Kao što vidite cene usluga šlep službe se kreću OD 25 evra i u nastavku teksta potrudićemo se da navedemo većinu faktora koji su presudni a i trudimo se da šlep služba bude što prihvatljivija za bilo čiji džep.

Nabrojaćemo samo neke od razloga gde šlep služba ima primenu:

 • Šlep služba za transport neregistrovanih vozila ili vozila u kvaru
 • Pomoć na putu pri saobraćajnim nezgodama i transport vozila u kvaru do tražene lokacije
 • Transport građevinskih mašina
 • Prevoz plovnih objekata i plovila
 • Transport robe kojoj odgovara ravna platforma bez cerade i stranica

Telefon/ Viber: 060/70-10-795

Najčešći scenario gde se šlep služba Beograd angažuje je pri saobraćajnim nezgodama i kvarovima na vozilima i tada je naša ažurnost i brzina od presudnog značaja. Jako je bitno da angažujete pomoć na putu koja svom poslu pristupa savesno i odgovorno jer na žalost u saobraćaju se dešavaju razne nezgode bilo manje ili veći i tada su učesnici nezgode jako potrešeni i potreban je neko ko će biti priseban i vozila koja su učestvovala u nezgodi adekvatno obezbedi i transportuje na dogovorenu lokaciju. Jako tražena je i usluga prevoza građevinskih mašina koje nisu predviđene za rute veće dužine i tada šlep služba vrši transport mašina i slične robe u najboljem mogućem redu na preciziranu adresu. Kamionski prevoz i vozila sa većom platformom su idealna za prevoz kontejnera i njihov utovar i istovar. Vršimo prevoz kontejnera različitih dimenzija i težina. Šlep služba Beograd je jako nepredvidiv,  odgovoran, i dinamičan posao gde ni u jednom trenutku čovek ne može znati na koju će ga stranu posao odvesti i kome možemo popraviti raspoloženje.

Šlep služba Beograd cene usluga i faktori koji utiču na cenu

Kao i u formiranju cene za selidbe i transport robe i tereta trudimo se da obuhvatimo sve faktore jer kod nas sistem površne procene i “lupanja” cena nikada nije postojao već sve cene formiramo po tačno određenim parametrima gde se sve uzme u obzir. Cena šlepanja vozila za Beograd se kreće od 25 evra a angažman velikih kamiona sa silazećim navozom se kreće od 50 evra. Za specijalne terete gde šlep služba ima veći opseg izbora kreće se od 80 evra.

Šlep služba zaista ima široku primenu i razne oblasti delovanja, samim tim i cena je faktor koji zavisi od dosta segmenata a mi ćemo se potruditi da nabrojimo one najbitnije:

 • Šlepanje vozila posle saobraćajne nezgode
 • Šlepanje vozila u kvaru
 • Šlep služba za prevoz neregistrovanih vozila ili vozila koja nisu u voznom stanju
 • Prevoz građevinskih mašina i mehanizacije
 • Prevoz poljoprivredne mehanizacije
 • Prevoz kontejnera, utovar i istovar
 • Šlep služba Beograd za transport paletirane i visoko obezbeđene robe
 • Šlepanje motora, motocikala i qvad mašina
 • Izvlačenje i utovar vozila gde se koristi kamion sa kranom ili vitlo 

Pomoć na putu, šlep služba kao odlično rešenje

slep sluzba beograd

Već kada dođete u situaciju da Vam trebaju usluge šlep služba dobro je znati kome ukazati poverenje i ko će posao obaviti u najboljem redu. Naša baza je u Beogradu i to je regija koju najviše pokrivamo i tu smo najmobilnij i najdostupniji kada je šlep služba Beograd u pitanju. Sve što je potrebno da uradite jeste da nas pozovete na telefon objasnite detaljno situaciju u kojoj se nalazite i naša šlep služba može za Beograd biti na licu mesta već od 30 minuta. Onog momenta kada nas kontaktirate i postignemo dogovor na obostrano zadovoljstvno za poslove gde je potrebno vozilo što pre da bude na licu mesta mi angažujemo naše saradnike koji u najkraćem mogućem roku budu na lokaciji i obaviće utovar vozila, građevinske mašine, broda ili nekog ostalog tereta. Šlep služba Beograd treba da funkcioniše po principu obavljanja posla u što kraćem roku pogotovo kada su u pitanju neke okolnosti gde je određeno vozilo potrebno što pre ukloniti i odvesti na adekvatnu lokaciju. Vozač kamiona ili vučnog vozila prikolice je osoba od krucijalnog značaja koja je sprega između svih faktora, učesnika ili izvršilaca i jako je bitno da on odlično poznaje i još bolje obavlja svoj posao i što pre napusti lice mesta sa utovarenim vozilom koje odmah transportuje na istovar i samo to je prava šlep služba. Za nas nema dana, noći, kiše snega, vikenda, mi smo za vas mobilni nonstop i pomoć na putu mora biti uvek dostupna. 

Izdvojili bi takođe pored prevoza automobila prevoz građevinskih mašina gde je šlep služba možda i najbolje rešenje. Tu najviše mislimo na prevoz mini bagera, bobcat- ova, pokretnih skela, valjaka i ostalog. Šlep služba za prevoz viljuškara je usudićemo se reći i najbolji vid transporta najviše zbog niskog težišta viljuškara i procesa utovara i istovara koji su i najbitniji delovi. Nama se možete obratiti i za prevoz brodova, čamaca i ostalih plovnih objekata a najbitnije je da utvrdimo tačan tok i da se zna da li plovilo već poseduje fabričku prikolicu ili je potrebno obezbediti u našoj režiji i samo tako šlep služba Beograd ima pravog smisla. Za plovila velikih gabarita i dimenzija potrebno je obaviti procenu jer je jako nezahvalno na neviđeno dogovarati toliki posao i to ne radimo.

Izlazak naših operatera za procenu je BESPLATAN i niste u obavezi posle toga da nas angažujete.

Kao što smo već naveli šlep služba je najsvežija delatnost u našem asortimanu i trudimo se maksimalno da je uz pomoć naših saradnika unapredimo i iznova podižemo kvalitet usluge na sve veći nivo. Pozovite istaknuti broj telefona i sarađujte sa proverenim partnerom koji je na tržištu skoro dve ipo decenije i mnoštvo zadovoljnih klijenata je naša najbolja preporuka.

Nole prevoz šlep služba Beograd po vašoj meri!

error: Content is protected !!